fbpx

Minőségi

termékek

Gyors

kiszállítás

Biztonságos

fizetés

Tisztított, sózott természetes bél

A természetes sertés-, marha- és juhbelek hagyományos alapanyagok a kolbászkészítésben, különösen disznóvágás idején.

Minőségi természetes sózott belek, a hurka, kolbász és szalámi készítés alapanyagai. Tradicionális disznóvágási kellékek Természetes sózott belek széles választékban több méretben,kaliberben kapható a webshopban! Tökéletes választás hurka, kolbász és szalámi készítéséhez.

A természetes sertés-, marha- és juhbelek hagyományos alapanyagok a kolbászkészítésben, különösen disznóvágás idején. Ezek a belek kiválóan alkalmasak különböző kolbászfajták, hurkák és szalámik készítésére. A természetes bél előnye, hogy rugalmas, jól tartja az alakját, és hagyományos ízt kölcsönöz a készítményeknek. Disznóvágáskor a húsdarálás és fűszerezés után a beletöltik a kolbásztöltő segítségével. A töltött kolbászokat általában hideg helyen érlelik vagy füstölik, hogy megőrizzék az ízét és tartósságát. A különböző méretű belek lehetővé teszik, hogy vékonyabb grillkolbászt vagy nagyobb szalámikat készítsünk. A természetes alapanyagok és hagyományos módszerek ötvözete biztosítja a legjobb eredményt.