Tisztított, sózott Sertés bél
A természetes sertésbelek hagyományos alapanyagok a kolbászkészítésben, különösen disznóvágás idején.
Minőségi természetes sózott belek, a hurka, kolbász és szalámi készítés alapanyagai. Tradicionális disznóvágási kellékek Természetes sózott belek széles választékban több méretben,kaliberben kapható a webshopban! Tökéletes választás hurka, kolbász és szalámi készítéséhez.
A kolbászkészítés természetes sertés belek, Disznóvágáskor az előkészített húst gondosan fűszerezzük, majd ezekbe a belekbe töltik. A hagyományos belek a kézi vagy gépi töltés során nem szakadnak könnyen, így gyors és hatékony munkát tesznek lehetővé.
A töltés után a kolbászokat méretre pározzák összekötik, és füstölőbe vagy szárítóhelyiségbe teszik. Az így készült termékek nemcsak ízletesek, hanem hosszabb ideig eltarthatók is. A természetes bél a hagyományos ízek és textúrák megőrzésének kulcsa.